Praktische hulp bij zaken
die niet tot morgen
kunnen wachten

Bezit of beheert u vastgoed? Bijvoorbeeld woon- of kantoorcomplexen of bedrijfspanden? Dan kunnen uw huurders of klanten soms voor onvoorziene situaties komen te staan, waarbij direct hulp nodig is. Goed om te weten dat zij dan dag en nacht een beroep kunnen doen op de praktisch ingestelde hulpverleners van SOS International.

Adequaat handelen leidt tot kostenbeperking en klanttevredenheid

Het kan gaan om klein of groot ongemak, maar de oplossing kan in elk geval niet tot morgen wachten. Zoals bij een forse lekkage of overstroming. Of bij een afgebroken sleutel van een voordeur. Of bij een kapotte ruit of deur na bijvoorbeeld een poging tot inbraak. Huurders of gebruikers van woning of pand weten dan misschien niet direct bij wie ze terecht kunnen.

De hulpverleners van SOS International zijn dag en nacht bereikbaar voor een directe, praktische oplossing. Zij weten de weg en kunnen per direct een gecontracteerd professioneel herstelbedrijf sturen om het probleem op te lossen of de juiste maatregelen te treffen.

Door snel en adequaat op te treden wordt bovendien mogelijke vervolgschade voorkomen. Met onze bereikbaarheidsservices bent u er zeker van dat uw klanten elk moment de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben, bezorgt u ze weer een veilig en vertrouwd gevoel en bespaart u verder oplopende kosten.

Bereikbaar zijn op elk moment dat uw klant u nodig heeft

Ongelukken en onvoorziene omstandigheden laten zich niet voorspellen. Het zijn echter wel de momenten waarop klanten u willen kunnen bereiken, voor hulp, advies of een oplossing.

Ook ‘s avonds, ook in de weekenden. Met de bereikbaarheidsservices van SOS International weet u zeker dat uw klanten altijd direct te woord worden gestaan en waar mogelijk van een praktische oplossing worden voorzien. Ook ’s avonds ook in de weekenden. Zo kunt u er altijd zijn voor uw klanten.

©2024 SOS INTERNATIONAL- Ontwikkeld door Snazzy Digital Agency