We helpen uw klanten
snel weer op weg,
en ontzorgen ze waar het kan

Iedereen hoopt altijd op een veilige en voorspoedige reis – of uw klanten nu onderweg zijn voor privé of voor zaken, met auto, motor, camper of caravan. Pech of een ongeval kan dus veel impact hebben. Daarom zijn de mobiliteitshulpverleners van SOS International 24/7 bereikbaar om onmiddelijk hulp te verlenen. We helpen uw klanten snel weer op weg en ontzorgen ze waar mogelijk.

De juiste hulp in onvoorziene omstandigheden

Als een veilige en voorspoedige reis wordt ontregeld door een defect, pech of een ongeval, zijn mensen vaak onthand, bezorgd en soms ook in paniek. Dan is het een geruststellende gedachte dat uw klanten dag en nacht, zeven dagen in de week een beroep kunnen doen op de mobiliteitshulpverleners van SOS International.

Wij zorgen dat uw klanten zo snel mogelijk hun reis kunnen vervolgen en regelen alles wat daarvoor nodig is. Bijvoorbeeld pechhulp op de plaats van het incident, vervoer naar een gespecialiseerde garage voor reparatie, vervangend vervoer, of assistentie bij een langer verblijf op locatie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Auto, motor, fiets, camper of caravan: onze hulpverleners zijn specialisten in alle vormen van mobiliteit. Zo kunt u er zeker van dat al uw klanten op elk gewenst moment de hulp krijgen die zij nodig hebben.

Direct hulp bij pech onderweg in binnen- en buitenland

Uitstekend netwerk in binnen- en buitenland

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Transparante SLA’s voor onze dienstverlening

Met onze mobiliteitsdiensten zorgen we dat uw klanten hun persoonlijke of zakelijke reis snel kunnen vervolgen. We houden wachttijden kort dankzij heldere afspraken met bergingsbedrijven over aanrijtijden en services, zoals het kunnen opladen van elektrische voertuigen.

Met onze kennis van fossiele, hybride en elektrische voertuigen, en van de daarbij horende gespecialiseerde garagebedrijven kunnen we reparaties voor uw klanten vaak ter plekke laten regelen (‘repair on the spot’). Dankzij ons fijnmazige netwerk van verhuurbedrijven voor personen- en vakantievervoer kunnen uw klanten snel verder naar hun bestemming.

In de drukste maanden van het jaar wordt deze capaciteit bovendien opgeschaald met honderden vervangende voertuigen dichtbij populaire vakantiebestemmingen.

Beschadigde voertuigen die niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, worden binnen enkele werkdagen gerepatrieerd. Met deze transparante SLA’s en heldere afspraken ontzorgen we u en uw klanten op momenten dat het nodig is.

Up to date kennis van nieuwe ontwikkelingen, elektrisch vervoer, campers & caravans, en zwaar transport

Fijnmazige netwerken van bergers en mobiliteitsleveranciers

Meertalig en praktische lokale kennis

©2024 SOS INTERNATIONAL- Ontwikkeld door Snazzy Digital Agency