We helpen uw klanten
snel weer op weg,
want mobiliteit is waardevol

Of uw klant nu onderweg is voor privé of voor zaken, met auto, motor, camper of caravan … Zodra de mobiliteit stokt door pech of ongeval, is er een probleem. Men was immers onderweg van A naar B. De mobiliteitshulpverleners van SOS International zijn 24/7 bereikbaar om onmiddelijke hulp te verlenen in onvoorziene omstandigheden. We helpen uw klanten snel weer op weg.

Hulp van specialisten in mobiliteit

Een defect of beschadigd voertuig door pech of ongeval geeft altijd onrust en zorgen. Vooral als chauffeurs onderweg zijn voor hun werkgever is hun tijd kostbaar.

Dan is het een geruststellende gedachte dat uw klanten dag en nacht, zeven dagen in de week een beroep kunnen doen op de mobiliteitshulpverleners van SOS International. Omdat we weten hoe waardevol mobiliteit is, ontzorgen we uw klanten direct en helpen we ze zo snel mogelijk weer op weg.

Bijvoorbeeld met pechhulp op de plaats van het incident, vervoer naar een gespecialiseerde garage voor reparatie, vervangend vervoer of assistentie bij een langer verblijf op locatie. Zowel in Nederland als in het buitenland. Auto, motor, fiets, camper of caravan: onze hulpverleners zijn specialisten in alle vormen van mobiliteit. Zo kunt u er zeker van dat al uw klanten op elk gewenst moment de hulp krijgen die zij nodig hebben.

Direct hulp bij pech onderweg in binnen- en buitenland

Ook voor leasemaatschappijen

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Transparante SLA’s voor onze dienstverlening

Met onze mobiliteitsdiensten zorgen we dat uw klanten hun persoonlijke of zakelijke reis snel kunnen vervolgen. We houden wachttijden kort dankzij heldere afspraken met bergingsbedrijven over aanrijtijden en services, zoals het kunnen opladen van elektrische voertuigen.

Met onze gedetailleerde kennis van garagebedrijven kunnen we reparaties vaak ter plekke regelen. Dankzij ons fijnmazige netwerk van verhuurbedrijven voor personen- en vakantievervoer kunnen uw klanten snel verder naar hun bestemming. In de drukste maanden van het jaar wordt deze capaciteit bovendien opgeschaald met honderden vervangende voertuigen dichtbij populaire vakantiebestemmingen.

Beschadigde voertuigen die niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, worden binnen enkele werkdagen gerepatrieerd. Met deze transparante SLA’s en heldere afspraken ontzorgen we u en uw klanten op momenten dat het nodig is.

Up to date kennis van nieuwe ontwikkelingen, elektrisch vervoer, campers en caravans

Fijnmazige netwerken voor assistentie

Meertalig en praktische lokale kennis

©2024 SOS INTERNATIONAL- Ontwikkeld door Snazzy Digital Agency