De helpende hand
voor de medische en
publieke sector

SOS Services biedt de helpende hand in de zorg

Met meer dan 50 jaar ervaring in noodhulpverlening, heeft SOS International nu SOS Services ontwikkeld, een gespecialiseerde dienst voor structurele en tijdelijke ondersteuning. Met deze projectorganisatie garanderen we bij elke opdracht concreet resultaat. We gaan hierin ver voorbij aan het simpelweg verhogen van capaciteit. Door te werken volgens concrete afspraken, zoals bijvoorbeeld een specifieke hoeveelheid afgewerkte dossiers binnen een strakke deadline, maken we merkbaar het verschil met onze hulpverlening.


Ons aanbod is gericht op het oplossen van tijdrovende of routinematige bedrijfsprocessen, piekbelastingen, en complexe maatschappelijke en administratieve vraagstukken. Of het nu gaat om langdurige ondersteuning of directe, tijdelijke assistentie, wij leveren meetbaar resultaat volgens duidelijk gedefinieerde KPI’s.

We zijn actief in de zorg- en publieke sector, en staan paraat tijdens crises en calamiteiten. Onze diensten omvatten coördinatie, leiding, uitvoering en medische triage, altijd met een focus op efficiëntie en kwaliteit.

Onze teams zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar, waar dan ook extra capaciteit nodig is—van het wegwerken van wachtlijsten en het uitvoeren van triage, tot het afhandelen van dossiers en het verlenen van nazorg.

Al onze diensten zijn volledig op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften van de organisatie. Met SOS Services als partner in capaciteitsmanagement en resultaatgerichte projectuitvoering weet je zeker dat je organisatie haar doelstellingen bereikt.

Begonnen als innovatie

SOS Services komt voort uit SOS International. Daarmee hebben we een schat aan ervaring in hulpverlening bij uitdagende situaties, waar we nu nog steeds het verschil mee kunnen maken. 45 jaar geleden zijn we begonnen als een alarmcentrale. SOS International werd onder de naam SOS Centrale in 1978 opgericht door een combinatie van enkele verzekeraars.

Een paar jaar later leverde de alarmcentrale onder de nieuwe naam SOS International als eerste partij in Nederland (gratis) binnenlandse mobiliteitshulp, aan automobilisten die een allrisk autoverzekering afsloten.

Onze oplossingen

SOS Services biedt oplossingen op maat voor diverse branches in de medische en publieke sector. Keer op keer maken we zo met een slimme inzet van de juiste mensen én procesverbeteringen een duurzaam verschil.

Zorgsector

Zorgsector

SOS Services is er voor huisartsenposten en -praktijken, klinieken, arbodiensten en andere medische instellingen. Onze focus ligt op het bieden van persoonlijke, empathische ondersteuning in uitdagende omstandigheden.

SOS versterkt en ondersteunt de aanwezige medische teams en helpt zo de werkdruk te verlagen.

Publieke sector

Publieke sector

SOS Services ondersteunt de publieke sector, van gemeenten tot ministeries, om wachttijden te verminderen, bereikbaarheid te waarborgen en ter ondersteuning bij gevolgen van de Omgevingswet. Als flexibele schil werken we onder andere samen met het Ministerie van Buitenlandse zaken, waar onze internationale ervaring en expertise in hulpverlening zorgt voor een goede match.

SOS Services

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact op.

SOS Services

SOS biedt dé helpende hand waar betrokkenheid, kwaliteit en effectieve hulpverlening centraal staan.

©2024 SOS INTERNATIONAL- Ontwikkeld door Snazzy Digital Agency