Woonhuisservice

Woonhuisservice SOS InternationalBij schade aan huis, zoals waterschade of glasschade, is het belangrijk dat reparaties zo snel mogelijk uitgevoerd worden. De woonhuisservice van SOS International is gekoppeld aan een opstal- of inboedelverzekering. Na een melding van schade aan huis zorgt onze alarmcentrale ervoor dat een noodreparatie wordt uitgevoerd.

Hulp bij schade aan huis

Waterschade, brandschade of een geforceerd deurslot bij inbraak. Slechts enkele voorbeelden van schade aan huis die vragen om een noodreparatie. Het vinden van de juiste persoon voor de taak is een tijdrovende klus. Vaak laat hulp langer op zich wachten dan wenselijk is. Met de woonhuisservice van SOS International bent u ervan verzekerd dat uw klanten op elk gewenst moment de hulp krijgen die zij nodig hebben. Onze alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar en zet de juiste mensen in voor noodreparaties. 

Verzekerd van directe hulp

Onze woonhuisservice werkt samen met een landelijk netwerk van herstelbedrijven. Hierdoor kunnen we snel te werk gaan bij schade aan huis. Is er sprake van een noodsituatie, dan zorgt onze woonhuisservice dat er binnen een uur deskundige hulp ter plekke is.  

 

Waarom de woonhuisservice van SOS International?

  • Direct hulp bij schade aan huis
  • Landelijk netwerk van herstelbedrijven

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciƫle team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV