Hulp bij schade

hulp bij schadeAutoschade kan de beste overkomen. Hulp onderweg is zo geregeld met de alarmcentrale van SOS International. Ons team is gespecialiseerd in de afhandeling van autoschade, schade aan andere voertuigen en vaartuigen. Dus ook bij schade aan vouwwagen, caravan of boot belt uw klant de alarmcentrale van SOS International. Zowel in het binnenland als in het buitenland regelen we de beste schadeservice voor uw klant.

Schade in binnen- en buitenland

Als uw klant autoschade heeft, is het belangrijk dat er zo snel mogelijk wordt ingegrepen. Niet alleen om de klant zo snel mogelijk weer op weg te helpen, maar ook om het overige verkeer zo min mogelijk tot last te zijn. De alarmcentrale van SOS International verzorgt de complete schadeafwikkeling in binnen- en buitenland. 

Schadeherstel en alternatief vervoer

Onze alarmcentrale heeft een groot netwerk van bergingsbedrijven die zorgen dat een voertuig zo snel mogelijk wordt weggesleept en naar een schadeherstelbedrijf wordt gebracht. Ook verzorgen we alternatief vervoer. Voor uw klanten is het prettig dat ons team diverse talen spreekt, zodat buitenlandse garagebedrijven, autoverhuurbedrijven en sleepdiensten in hun eigen taal te woord worden gestaan. De informatie koppelen we vervolgens terug aan uw klant. Ook motorrijders, caravanbezitters en camperbestuurders helpen wij graag weer op weg.

Hulp bij autoschade door SOS International

  • Volledige schadeservice en schadeafwikkeling
  • Schadesturing
  • Een team dat diverse talen spreekt
  • Snelle hulp en vervangend vervoer voor uw klant
  • Transport terug naar Nederland bij schade in het buitenland

 

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciële team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV