Netwerk SOS International

Wereldwijd netwerkVanuit ons kantoor in Amsterdam regisseren zo'n 200 medewerkers dag en nacht de hulpverlening voor meer dan 8 miljoen verzekerden. Voor de hulp ter plaatse doen wij een beroep op ons wereldwijde netwerk van partners die hun kwaliteit en betrouwbaarheid ruimschoots hebben bewezen. Denk hierbij aan lokale pechhulpdiensten, bergingsbedrijven, autoverhuurders, ambulancebedrijven, artsen en ziekenhuizen.

Gebundelde kracht

Bovendien werken we binnen de International Assistance Group nauw samen met ruim tal van collega-alarmcentrales over de hele wereld. Met die gebundelde kracht bieden we 24/7 kwalitatieve hulp en helpen we gestrande reizigers waar ook ter wereld weer op weg.

Partner worden van SOS International

Denkt u dat uw organisatie een goede aanvulling is op ons netwerk? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen uw aanvraag dan in behandeling.

Word partner van SOS International

Professioneel netwerk van mobiliteitspartners
SOS International heeft jarenlange ervaring met mobiliteitshulp. Wij helpen onze klanten altijd zo snel mogelijk weer op weg, in binnen- en buitenland. Dankzij ons professionele netwerk garanderen wij een snelle en hoogwaardige dienstverlening, overal ter wereld. Ons netwerk bestaat onder meer uit pechhulpdiensten, bergingsbedrijven, transporteurs, autoverhuurders en autoschadeherstelbedrijven.

Hoogwaardig internationaal medisch netwerk
SOS International beschikt over een hoogwaardig en internationaal medisch netwerk dat staat voor kwaliteit, service en snelheid. Onze klanten zijn dan ook verzekerd van een uitstekende medische dienstverlening, waar ook ter wereld. Denk hierbij aan artsen, ziekenhuizen en ambulancebedrijven. Ook verzorgen wij repatriƫring van patiƫnten naar Nederland, waarbij we gebruik maken van gecontracteerde air- ambulancebedrijven, luchtvaartmaatschappijen, medische escorteringsbedrijven en internationale rouwtransporteurs.

SOS Personal Service
Voor een vlekkeloze administratie van ons SOS Personal Service product werken wij al vele jaren samen met Data Base Fulfilment (DBF).  DBF voert deze service exclusief uit voor SOS International waarmee wij samen met hen marktleider zijn op het gebied van Registratie Service diensten in Nederland.

Woonhuisservice
Dag en nacht een klusbedrijf op pad kunnen sturen voor een reparatie in of aan het huis? Dat kan dankzij onze samenwerking met Quick-Help. Door het landelijk dekkend netwerk van deze full-service organisatie voor herstel in natura, kunnen wij 24/7 zorgen voor (nood)reparaties.

Contact

Meer weten over ons netwerk?
Neem dan contact op met onze afdeling Netwerk & Inkoop
+ 31 (0) 20 651 51 51 
info@sosinternational.nl

SOS International
Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 112122
100 AC  Amsterdam
Routebeschrijving