Hulp bij terugkeer naar Nederland

Hulp bij terugkeer naar NederlandAls uw klant eerder naar huis moet vanwege ernstige (familie)omstandigheden, zet ons medisch team op de alarmcentrale alles op alles om de terugkeer naar Nederland te regelen. We zoeken naar de beste en snelste oplossing, en zorgen voor de betaling van de kosten. Daar heeft uw klant geen omkijken naar.

De beste en snelste oplossing

Als uw klant op vakantie in het buitenland is en er een naast familielid overlijdt of op sterven ligt, is het van groot belang dat de nabestaande zo snel mogelijk terug kan keren naar Nederland. Bijvoorbeeld om op tijd bij een begrafenis te zijn, afscheid te kunnen nemen of een crematie bij te kunnen wonen. Het vervoer naar Nederland verloopt soepel, zonder dat uw klant zich zorgen hoeft te maken over kosten; die zijn immers verzekerd door de reisverzekering. 

 

Verzekerd van goede hulp

De alarmcentrale van SOS International zorgt bij het overlijden van een naaste voor terugkeer naar huis van de familie en nabestaanden. Uw klant hoeft zich geen zorgen te maken over de afhandeling van de repatriëringskosten, en is verzekerd van de beste hulp en begeleiding. 

 

De alarmcentrale helpt met:

  • Terugkeer naar huis
  • Afhandeling repatriëringskosten

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciële team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV