Hulp bij overlijden in het buitenland

Hulp bij overlijden buitenlandEen familielid verliezen is één van de meest verdrietige dingen in het leven. En wanneer dit in het buitenland gebeurt, is het extra vervelend voor de nabestaanden. Bij SOS International weten we hoe we uw klant moeten ondersteunen bij de repatriëring van een overleden familielid of reisgenoot. Op die manier nemen wij uw klant veel zorgen uit handen. 

Administratieve afwikkeling en repatriëring

Er komt veel bij kijken als uw klant of een van de familieleden of reisgenoten komt te overlijden in het buitenland. Alleen al de administratieve afwikkeling in het betreffende land vraagt om specifieke kennis en kunde. Met ons team op de alarmcentrale bent u verzekerd van professionele hulp. Zo hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken over de afwikkeling en repatriëring. 

Alles rondom vervoer geregeld

Bij overlijden in het buitenland regelen wij de repatriëring van de overledene en de eventuele reisgenoten. Wij zorgen samen met gespecialiseerde internationale uitvaartondernemingen dat alles rondom het vervoer naar Nederland wordt geregeld. Ook draagt SOS International zorg voor de afhandeling van de repatriëringskosten. De kosten voor repatriëring van een overledene is gedekt door de zorg- of reisverzekering van uw klant. Wij betalen de repatriëringkosten en belasten deze door aan de verzekeraar. 

Hoe helpt de alarmcentrale?

  • Repatriëring vanuit het buitenland
  • Administratieve afhandeling in het buitenland
  • Samenwerking met gespecialiseerde internationale uitvaartondernemingen

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciële team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV