SOS op Reis

Consumer Short Information: 
Iphone en android applicatie SOS op Reis, direct alle noodnummers bij de hand.
Consumer Picture: 

Handige producten voor onderweg

SOS op Reis.nlSpeciaal voor de (reislustige) consument ontwikkelden wij een aantal handige producten voor onderweg. Met de SOS op Reis app, de SOS International Info Tag én de Return Tag gaat u goed voorbereid op pad!

 

 

SOS op Reis app
SOS op Reis appMet deze gratis app voor uw smartphone registreert u heel eenvoudig al uw verzekeringsgegevens, heeft u van ruim 200 landen alle noodnummers binnen handbereik, beschikt u over de gegevens van ambassades en consulaten en legt u direct contact met uw alarmcentrale als hulp nodig is.

Uw paspoort gestolen in Mauritanië, autopech in Estland, buikpijn in Portugal, een auto-ongeluk in Macedonië of uw portemonnee kwijt in Frankrijk? Dan heeft u met de de SOS op Reis App alle relevante informatie binnen handbereik om snel hulp in te schakelen. De app is gratis beschikbaar voor iPhone en android.

NIEUW: SMARTmelden met de SOS op Reis app
Met smartmelden heeft u de keuze om zelf de alarmcentrale van uw auto-, reis- of zorgverzekeraar te bellen of gebeld te worden. Bij een smartmelding stuurt u via de Bel Mij functie in de app digitaal de relevante gegevens aan ons door. Wij bellen u vervolgens terug en kunnen heel gericht hulp opstarten. 

Welke verzekeraars ondersteunen SMARTMELDEN?
Sinds 1 juli 2013 ondersteunen meer dan 50 verzekeraars en leasemaatschappijen SMARTmelden. Bent u bij een van deze verzekeraars of leasemaatschappijen aangesloten voor hulp? Dan heeft u nu de mogelijkheid om uw hulpvraag per smartmelding aan de alarmcentrale door te geven. Het enige dat u hoeft te doen is de gratis SOS op Reis App te downloaden. SMARTmelden voor Android is beschikbaar vanaf versie 2.3. 

 

SOS International Info Tag
SOS International Info Tag
Wie moeten hulpverleners informeren als u iets overkomt? En hoe weet een hulpverlener dat u allergisch bent voor bepaalde medicijnen of juist speciale medicatie gebruikt? Hiervoor gebruikt u de SOS International Info Tag. Bevestig een Info Tag aan uw motor- of sporthelm, sportschoen of stop hem in uw portemonnee. Door de QR-code op de tag te scannen heeft de hulpverlener toegang tot uw belangrijkste ICE gegevens en kan er snel en adequaat gehandeld worden. 

 

SOS International Return Tag
SOS International Return TagCamera op het terras laten liggen, iPod in de trein vergeten, USB stick bij een klant achtergelaten of geen idee hebben waar uw smartphone is gebleven? Het kan ons allemaal overkomen. Maar hoe krijgt u uw waardevolle spullen weer terug? Met de SOS International Return Tag’s! Plak de SOS International Return Tag op uw spullen en de eerlijke vinder hoeft alleen maar de code te scannen om u direct te kunnen bellen of mailen. En voor u het weet heeft u uw spullen weer terug.

 

 

Uitgebreide informatie over onze SOS op Reis producten en de bestelmogelijkheden leest u op www.sosopreis.nl