Hulp bij ziekte in het buitenland

Consumer Short Information: 
Meestal knapt u vanzelf weer op, maar soms is medische hulp op reis wél nodig.
Consumer Picture: 

Hulp bij ziekte in buitenlandZiek worden in het buitenland kan iedereen overkomen. Meestal knapt u vanzelf weer op, maar soms is medische hulp op reis wél nodig. Moet u bij ziekte in het buitenland een arts bezoeken of naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis? Of is zelfs een ziekenhuisopname noodzakelijk? Dan kunt u rekenen op onze alarmcentrale. Waar u ook bent in het buitenland, bij ziekte bent u verzekerd van de beste hulp op reis.

Ziek in het buitenland, en dan? 

U wilt uiteraard zo goed mogelijk geholpen worden bij ziekte in het buitenland. Daar hebt u immers een reisverzekering voor afgesloten. Via uw reisverzekering kunt u bij de alarmcentrale van SOS International terecht voor hulp en advies. Een luisterend oor, contact met de hulpverlening ter plaatse, een ziekenhuisopname in het buitenland; het zijn allemaal zaken die de alarmcentrale voor u regelt.

Kijkt u bij SOS werkt voor, voor een overzicht van maatschappijen waarvoor wij werken.

Verzekerd van hulp op reis

Dankzij de alarmcentrale van SOS International bent u verzekerd van professionele hulp op reis. Zo helpen we u bijvoorbeeld bij het vinden van een betrouwbare arts, regelen we als het nodig is een ziekenhuisopname en betalen de rekening. En is het nodig dat u terug gaat naar huis, dan organiseren we dat op een medisch verantwoorde manier. 

Kijkt u bij SOS werkt voor, voor een overzicht van maatschappijen waarvoor wij werken.