Hulp bij letsel in het buitenland

Consumer Short Information: 
Bij medische hulp als gevolg van een ongeval in het buitenland kunt u op ons rekenen.
Consumer Picture: 

Hulp bij letsel in buitenlandUitgegleden in het zwembad en uw enkel geblesseerd? Ongelukkig ten val gekomen tijdens het skiën en uw kniebanden gescheurd? Of zwaar letsel opgelopen bij een ongeval met de motor, waardoor opname in het ziekenhuis nodig is?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in het buitenland. In alle situaties waarin u medische hulp nodig hebt, kunt u rekenen op de alarmcentrale van uw verzekering. Goede kans dat dat SOS International is!

Ziekenhuisopname in het buitenland

Het zal u maar gebeuren. U bent op vakantie in het buitenland en door een ongelukkig ongeval is opname in het ziekenhuis onvermijdelijk. Bij zo’n ongeval in het buitenland wilt u natuurlijk de beste medische hulp. De alarmcentrale van SOS international biedt ondersteuning en een luisterend oor bij letsel in het buitenland. 

Kijkt u bij SOS werkt voor, voor een overzicht van maatschappijen waarvoor wij werken.

 

De alarmcentrale helpt bij een ongeval in het buitenland

Bij letsel door een ongeval in het buitenland regelt de alarmcentrale vanuit Nederland de beste medische hulp. Van overleg met de behandelend arts tot het betalen van de ziekenhuisrekening. Maar ook regelen we de terugkeer naar huis als dat nodig is en organiseren we opname in het ziekenhuis in Nederland. Zowel in het buitenland als in Nederland heeft onze hulpdienst de juiste contacten om u de bijstand te verlenen die u nodig heeft. 

Kijkt u bij SOS werkt voor, voor een overzicht van maatschappijen waarvoor wij werken.