Hulp bij autopech

hulp bij autopechElke automobilist kan er over meepraten: autopech. De auto staat stil en het is wachten op de pechhulpdienst. Uw klanten willen niets liever dan snel weer op weg geholpen worden. Bij pech onderweg kunnen uw klanten daarom dag en nacht het alarmnummer van SOS International bellen, zowel in binnen- als buitenland. Onze alarmcentrale helpt ze weer snel de auto in.

Autopech in binnen- en buitenland

Als uw klanten met autopech stranden, wilt u dat ze zo snel mogelijk geholpen worden. Of dat nou op de Nederlandse of Belgische snelweg is, aan de costa’s in Spanje of in het Moezelgebied in Duitsland. Zowel in binnen- en buitenland moeten uw klanten bij autopech kunnen rekenen op de beste wegenhulp of vervangend vervoer. Met één telefoontje naar het alarmnummer van SOS International zijn uw klanten weer snel op weg.

Eén alarmnummer voor hulp bij pech onderweg

Bij autopech belt uw klant onze alarmcentrale voor hulp. In Nederland hebben wij een landelijk dekkend netwerk van pechhulpverleners die binnen een half uur na melding ter plaatse zijn. Strandt uw klant met pech in het buitenland? Met onze pechhulp in het buitenland zijn wij actief in alle landen die op de groene kaart vermeld staan. Ook daar hebben wij een uitgebreid netwerk van pechhulpverleners en beschikken wij over verschillende mogelijkheden om vervangend vervoer in te zetten. Bijvoorbeeld onze autodepots die wij in het hoogseizoen inrichten met Nederlandse huurauto’s. Ook motorrijders, caravanbezitters en camperbestuurders helpt de alarmcentrale graag weer op weg.

Waarom de pechhulpdienst van SOS International?

  • Hulp bij autopech in binnen- en buitenland
  • Uw klant staat bij ons centraal
  • Minimaal 70% van de pechmeldingen wordt direct verholpen
  • Uitgebreid netwerk van pechhulpverleners
  • Depots door heel Europa met vervangende auto’s

Contact

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met ons commerciële team

+ 31 (0) 20 651 56 00

info@sosinternational.nl

Hoogoorddreef 58
1101 BE Amsterdam
Postbus 12122
1100 AC Amsterdam

Routebeschrijving
Routebeschrijving met OV